RSS

Våga säga negerboll!

09 Feb

Ni som inte läser Jonas Coltings blogg – gör det. Denna gång fick an på ett underbart inlägg om PK-Sveriges 10 budord. Ni kan läsa det här. Jag tycker den var klockren och en rejäl känga till alla åsikts- och kulturfascister som skall försöka påverka mig att tänka och säga på ett sätt som skall passa en viss elit. Ett bra exempel är bilden som följer inlägget föreställande ”Kalla-den-vad-du vill-boll”. Jag har sedan barnsben kallat den för negerboll och det kommer jag fortsättningsvis att göra. Men då kommer dessa rasistidioter med kulturetblissemanget farandes och skriker rasist! Då får dom väl göra det då. Om dom är så djävla dumma att dom tror att jag är en rasist för att jag använder ord som negerboll eller negerjobb, som jag använt hur länge som helst, då får dom väl tro det.Men INGEN kommer till mig och talar om vad jag skall säga eller inte säga! INGEN! Och det är märkligt att jag får inte säga blatte (vilket i och för sig ett nedvärderande ord), men om det kommer ett gäng invandrare och säger ”djävla svenne”. Då går det bra, då är det inte rasistiskt. Men om jag nu anmäler dessa som sa så, för hets mot folkgrupp, då är jag rasistisk för att ha anmält dom!!?? Likaså det klassiksa exemplpet på bostadskvarteret i Karlstad som hade namnet negern. Och det tog drygt 160 år innan någon pappskalle kom på att detta var rasistiskt.

Åsiktsfriheten är borta. Det som står i grundlagen är bara en kuliss. Är Du politiker eller offentlig person. Får Du inte tycka att det är äckligt med bögar. Nej Du måste snällt och lydigt tacka ja till alla inbjudningar till HBT-festivaler och allt. Jag tycker det är äckligt med med homosexualitet, men jag accepterar dom, att dom finns. Men varför får jag då ingen acceptans på att jag tycker det är äckligt. Jag har en homosexuell i min nära omgivning. Inget konstig med det. Men låt mig få tycka vad jag vill. Likaså kan en politiker inte komma med kritik mot invandringen och den politik som förs. Då är han/hon rasistisk eller främlingsfientlig. Observera att jag inte använde det löjliga ordet hen. Det ordet har för mig bara en betydelse. Det är engelska och betyder höna. Den politiker eller offentliga person, som uttrycker sådana åsikter är mer eller mindre slut i sitt uppdrag. Så är det med den åsiktsfriheten.

Så jag uppmanar till bojkott av alla dessa åsiktstalibaner som försöker styra folk med sitt skitsnack. Våga säga neger! Våga säga negerboll! Negerboll! Negerboll! Negerboll!

Åhh herregud vilken rasist jag är nu. Stöpt i hitlerjugend och förädlad i vitt ariskt motstånd och ett riktigt djävla svin är jag, som ser ner på folk. Ja det är nog var andra tycker. Men till skillnad från dom kan jag i alla fall säga vad jag vill utan att vara styrd av andra. Tack herr Colting för att Du skrev detta klockrena inlägg.

 
1 kommentar

Publicerat av på 9 februari, 2013 i Åsikter/Gnäll

 

Ett svar till “Våga säga negerboll!

  1. Mattias

    11 februari, 2013 at 14:33

    Huvudet på spiken. Följer också Coltings blogg (Boråsare som man är 😉 ) och gillar hans åsikter och rättframma sätt. Tänk om vi icke-rasister, humanister och människovänner kunde ta tillbaka ord som tex. negerboll och avdramatisera det, göra det till det som det en gång var: Något som bara betydde något gott till kaffet och som ingen hade en tanke på skulle vara kränkande på något sätt. Det känns som att det inte ens är de personer som avses vara kränkta som har kommit på att det skulle vara kränkande, utan bara nåt som blivit en vansinnigt överdrivet och hysterisk rädsla för att trampa någon på tårna.

     

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: