RSS

Egenremiss

13 Jun

Veckan började med lite träning i form av ett styrkepass. Jag körde på som vanligt men inte med lika mycket vikter. Som vanligt ett riktigt bra pass som ger en bra start på  veckan. Veckan som gick var lite mer sporadiskt med träning av ett antal olika anledningar. Nu verkar det bli en normal träningsvecka igen (hoppas jag).

Eftersom jag inte har hört något från vårdcentralen på 1½ vecka så har jag ledsnat. Läkaren där skulle skicka en remiss för ultraljud men från den inrättningen har jag inte hört flaska. Jag borde under denna tid åtminstone fått en bekräftelse att remissen är mottagen, men icke! Nu har jag tröttnat och igår kväll skrev jag en egenremiss till Kirurgiavdelning 1 på Östra sjukhuset. Dagen efter, dvs idag fick jag en bekräftelse på att den var mottagen. Jag misstänker starkt att läkaren inte skickat in remissen som var sagt. Som jag redan konstaterat var det ett stort misstag att gå till vårdcentralen. Jag skulle utnyttja mina andra två options – antingen gå direkt till akuten och fått allt utrett där, förvisso med några timmars väntan men det är jag van vid och jag har ju Storytel eller att skriva en egenremiss. Nu har jag alltså skrivit en egenremiss och nu väntar jag.

Jag hann även idag med att fata det senaste ölet – Summerburst IPA. Jag fyllde ett 19 liters fat och större delen av en 5 liters minikeg. Den senare ska jag spara undan till min jockeybox som jag ska tta med till Skallerup senare i sommar. Yummie!

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: