RSS

Jag har passerat 40 km-skylten!

01 Jan

Då har det äntligen blivit 2021! Jag har milt uttryckt, innerligt och starkt, längtat efter detta. Idag är det exakt 3 månader (90 dagar) kvar till den 1 april. Dagen P! Då blir jag pensionär eller friherre som jag tycker är en bättre benämning. Inga måste göra, bara det jag själv vill och känner för. Inga myndigheter som Försäkringskassan, A-kassan och arbetsförmedlingen som svingar taktpinnen och styr mitt liv. Allt detta är ett minne blott (om 90 dagar). Ända sedan min aortadissektion den 11 maj 2012 har jag längtat efter min pension och den är nu inom räckhåll.

Det är som att passera 40 km-skylten på ett maraton. Jag är nästan där men bara en liten bit till och vetskapen att man kommer i mål. De sista 195 meterna, är dagarna fram till min egentliga 65-årsdag, den 9 april. Då har jag varit Friherre i 9 dagar. Vägen fram har varit minst sagt krokig , skakig och riktigt turbulent, men jag har fixat det, genom planering, uthållighet och envishet. Resan har tagit styggt men det ligger bakom mig.

2021 kan inte på långa vägar bli lika kasst som 2020 även om pandemin kommer att under större delen av detta år ligga som en blöt filt över oss. Jag önskar alla ett underbart 2021!

 
2 kommentarer

Publicerat av på 1 januari, 2021 i Diverse

 

2 svar till “Jag har passerat 40 km-skylten!

 1. carlssonkarlsson

  2 januari, 2021 at 14:04

  Men, saknar du inte 2 km på ditt maraton, efter 40 km-skylten? 😉
  God fortsättning på 2021!

   
  • Ultrastefan

   2 januari, 2021 at 19:21

   Stämmer mycket bra. Den 1 april har jag passerat 42 km-skylten och den sista 195 meterna är fram till min 65-årsdag den 9 april. Tjohooo! /S

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: