RSS

Första dagen i mitt nya liv

05 Sep

Denna första lediga dag har inte gått i något högt tempo. Jag bytte halvljuslampa på bilen. Har flyttat allt jobbrelaterat till en arkivfolder på en externhårddisk. Sedan slappade jag i soffan och kollade av de två avsnitt av Designated Survivor – 60 days som jag slökollat på ett tag, en sydkoreansk variant av den amerikanska serien med samma namn. Den håller kanske inte samma höga klass som det amerikanska originalet men är ändå helt OK att titta på. Vidare har jag packat upp lite grejer jag hade med mig hem från jobbet. Ombytesväska för cykelpendling. Lite porslin, bestick ock kryddkorg från mina matlåde-luncher etc.

Senare på kvällen åkte jag och hämtade Frugan som jobbade sent. På vägen dit tog jag en sväng via garaget och lämnade en rullplatta och hämtade två flaskor öl som jag fått av våra medbryggare. Tölnic – ett öl med Gin och Tonic-smak. Spännande.

Hur som helst en überslapp dag. Imorgon ska jag återuppta min träning med seniorerna efter ett kort tids frånvaro. Detta har jag verkligen saknat. Dags att sätta rutiner på plats.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 5 september, 2019 i Diverse, Hemma

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: