RSS

Hej

31 Okt

Jahapp! Då var jag här  igen efter ett litet uppehåll i skrivandet, jag har inte glömt Er. Det beror på att vi har haft en väldigt turbulent period här hemma på hälsofronten och jag har helt enkelt inte orkat skriva eller över huvud taget tänka på någon sådan aktivitet. Jag har förvisso tränat på under tiden och gjort smärre framsteg. Bland annat klarar jag numera av att göra armhävningar igen, det gick inte för sig för ett par månader sedan. I trappmaskinen har jag knatat på och bland annat besegrat världens högsta byggnad Burja Khamal på 164 våningar. En bryggning har jag hunnit med också. Robert och jag har lite smått startat upp ett projekt med att bygga om i hans garage och göra det lite mer anpassat för bryggning eller rättare sagt rengöring efter bryggning. Det kommer att bli riktigt bra när vi väl får allt på plats och även själva bryggningen kommer att gå mycket smidigare. Nu ska jag försöka ta tag i saker igen och återupprätta kontinuiteten. Bara att jobba på.

 
3 kommentarer

Publicerat av på 31 oktober, 2018 i Ölbryggning, Diverse, Hemma

 

3 svar till “Hej

 1. carlssonkarlsson

  31 oktober, 2018 at 19:27

  För nån som brygger öl, är det för simpelt att sätta glögg eller? Nu känns det som man snart vill tjuvstarta den säsongen, brr! Svårt att uppbåda inspiration att springa när man kommer hem från jobbet just när det mörknar, men snart är det dags för första pannlampsrundan!

   
  • Ultrastefan

   31 oktober, 2018 at 21:08

   Glögg har jag aldrig gjort, men min nya pepparkaksöl kommer ganska nära. Den är dock bryggd på helmalt. Om Du tar Dig till Ölkompaniet på Hjalmar Brantingsgatan, strax ovanför Vågmästarplatsen, kan Du köpa en dunk svagdricka som Du kan göra glögg på. De kommer att fixa ett glöggrecept åt Dig om Du ber dem om det. Se så! På med pannlampa och ge Dig ut. Det är just dessa grispass Du kommer att le åt när våren kommer… /S

    
   • carlssonkarlsson

    1 november, 2018 at 22:05

    Ser verkligen fram mot pannlampslöpning i skogen, det är en extra dimension på joggandet! Helt rätt! Särskilt de gånger man ser några ögon som blinkar tillbaka på en från mörkret i skogen…
    Jag har glöggningsförbud i år, har för mycket kvar av fjolårets… svagdricka brukar även finnas på vanliga mataffärerna från denna tiden på året, och Göteborgspostens recept på ”dunderglögg” är nästan omöjligt att misslyckas med!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: