RSS

Ultrastefan blir Öltrastefan

21 Aug

Jag har inte haft tid att skriva för jag har varit upptagen med annat. Nu senast ett missöde i kolsyrningen av Kölschen. Jag hade en lite gasläcka som sakta men säkert tömde min fyllda tub. Det var en slangklämma på en T-koppling jag hade glömt att dra åt, men nu är det fixat. Får åka till Ölkompaniet och fylla på imorgon.

Till min stora glädje följde Carina med till dagens cirkelträning med seniorerna och fick uppleva att det där kunde vara ganska jobbigt. Igår var jag över själv på Improve och körde ett cage challenge-pass med Sandra som levererade några riktigt stygga övningar.

Annars har det varit lite smått och gott. Jag har startat upp ett litet projekt som legat och draggat länge. Jävligt länge. Jag har börjat att bygga om min mer eller mindre förfallna hemsida – ulttrastefan.com. Den har varit extremt löpningsinriktad och speglat min ultrakarriär. Nu har ju förutsättningarna förändrats. Jag tränar mycket mindre och försöker på något sätt övervintra mina fysiska bakslag medan jag försöker komma tillbaka till något (om jag över huvud taget gör det). Som en kompensation för utebliven träning har jag hittat min nya hobby – ölbryggning. Eftersom jag inte vill släppa taget om ultralöpningen (ännu) och omfamna min nya hobby, har jag döpt om Ultrastefan till Öltrastefan (fiffigt va?). Detta smeknamn har jag sedan några månader redan använt på Facebook. Borta är min sektion om min stora dröm Badwater. Den kan jag numera glömma. Bara det att springa på jordens varmaste plats med två hudcanderepisoder  i bagaget. Näe! Ingen hit!

Det jag försöker bygga nu är en sida som avhandlar både min nuvarande träning och mitt nya intresse för ölbryggning. Ska byta ut lite foton (behålla några), göra om menyer vilket kan vara lite pilligt. Just nu försöker få några textboxar att bli transparenta, t.ex. Det är inte utan ett visst vemod jag måste göra detta nya vägval. På ett sätt släpper jag min dröm och det jag levt för i många år (inte helt smärtfritt). Nu är jag i en ganska odefinierbar fas i mitt liv där jag inte vet vart jag ska vända mig och inte har några större mål. Det enda målet jag har kvar och som jag inte riktigt an släppa är väl att få göra i alla fall en Ironman till och jag är inte ens säker på att kunna hålla fast vid det målet. Jag känner att min kropp demonteras både fysiskt och psykiskt och då inställer sig frågan om det målet skulle kunna vara realistiskt. Å andra sidan ger jag fortfarande inte upp, för jag kommer så länge det finns en strimma hopp kommer jag att hålla i det halmstrået. Ölbryggningen är i den andra vågskålen för att väga upp det hela. Denna balans ska jag försöka hitta i min nya hemsida. Ytterligare en parameter att försöka  väga in i hemsidan (och i praktiken) är mina barnbarn. Det kommer nog att dröja ytterligare innan jag är igenom det hela, det är en hel del jobb med både sidan och mig själv.

 
2 kommentarer

Publicerat av på 21 augusti, 2018 i Diverse, Hälsa, Träning

 

2 svar till “Ultrastefan blir Öltrastefan

 1. carlssonkarlsson

  25 augusti, 2018 at 09:55

  Du får hålla lite koll på grannskapet! Jag inväntar att Poppels ska få fart på sin planerade bar i Jonsered, gillar verkligen deras öl. Session IPA:n t ex, mmm!
  https://www.poppels.se/beerstination-poppels/

   
  • Ultrastefan

   25 augusti, 2018 at 22:08

   Jag väntar på opening day. Den ska tydligen öppna i september. Prenumererar på deras nyhetsbrev… /S

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: