RSS

Maltshopping och semester

17 Aug

Efter en natt med så kraftig hosta att jag var tvungen att skippa CPAP:en med skitkass sömn som följd för både Carina och mig, gick det åt en hel del kaffe för att få igång oss. Hostan har varit så kraftig att jag har tuppat av ett par gånger. Jag hatar det. Eftersom jag kände hjärtarytmier igen blev jag surt nog tvungen att avboka mitt cage-pass på Improve. Grrrr…..

Nu äntligen var Carina i mål. Hon jobbade sin sista dag innan semestern. Nu väntar 4 veckor tillsammans. Som av en slump så sammanföll tiden då Hon slutade med ett besök på Ölkompaniet. Jag behövde stödhandla humle och en specialmalt som jag inte hade. Det tog lite tid där och man får inte ha bråttom. Men vad gör det? Jag kan gå i den butiken och botanisera, trots att butiken inte är särskilt stor går det att tillbringa en hel del tid där. Hur som helst fick jag tag i min malt och fick den krossad. Köpte även humlen och lite bryggsocker för att användas till att kompensera (få upp – SG:t) den specifika vikten efter kokningen om värdet blivit för lågt, vilket inträffar.

Vi åkte hem tillsammans och ställde in grejerna i lägenheten för att sedan gå över till John Scotts och fira Carinas semester med god mat och lite öl. Ett perfekt slut på veckan och en perfekt start på Hennes semester. Firandet kommer att pågå helgen lång. Helgen kommer även att vara en Ironmanhelg. Imorgon går Ironman i Kalmar (*suck*) och påsöndag körs Ironman i Köpenhamn. Vi har vänner i båda dessa och kommer att följa dem så gott det går.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: