RSS

Träningsgnäll

07 Okt

Jaha! Då var jag ute och sprang i morse igen. Det blev den gamla vanliga Kåhögsrundan. Och det ju då förbannat att det ska vara så jävla svårt att komma under detta förhatliga 8-minuters-tempo. Hela tiden ligger jag och snittar mellan 8:02 och 8:05. Ja! Jag vet! Jag har inte kommit ner under 100 kg, jag bar på 102,4 kg när jag vältrade mig runt på Kortedala Brutalmaraton förra lördagen. Jag vet att kontinuitet tar mig ner i snittempo igen (och även mindre vikt) men jag tänker ändå inte ge upp, sjukskrivningar, uppsägningsaktiviteter på jobbet till trots. Bara att gneta på men det var skönt att få gnälla av sig lite. Och ja! Jag ska inte ruscha iväg utan skynda långsamt. Det får ta den tid det tar.

Nu det positiva. Det gick förvisso i lågt tempo men det känns lättare och lättare att avverka denna runda. Cirkelträning och cageträning på Improve samt en bra sjukgymnast börja ge resultat (även på ”övervåningen”) Striden går vidare.

 
3 kommentarer

Publicerat av på 7 oktober, 2017 i Gnäll, Träning

 

3 svar till “Träningsgnäll

 1. M

  8 oktober, 2017 at 11:49

  Sprang i princip samma runda lite senare än dig igår (har bara några hundra meter till pga olika start-/slutpunkter), det är ändå verkligen en bra ”just do it”-runda! Ingen särskild flärd, men en trygg enkel runda att ta sig ut på, utan att behöva förbereda sig för mycket. Bara på med skorna och ut. Perfekt!
  Nu varit på en svamppromenad i skogen i solen, kanske får bli en skogsjogg med dubbskorna i eftermiddag. Härlig period nu, mellan ösregnen!

   
  • Ultrastefan

   8 oktober, 2017 at 16:07

   Sant. Just nu passar den mig bra. I normala falla fortsätter jag mot Jonsered och Humlebadet. Det är då det börjar bli riktigt vackert. Speciellt nu med höstfärgerna… /S

    
   • M

    8 oktober, 2017 at 16:29

    Jag brukar också normalt lägga på de 3 km extra det blir att ta med Jonsered, emellanåt bort till Humlebadet jag med, och sen den tunga backen upp mot herrgården/trädgården. Men just igår var det skönt att bestämma sig tidigt för att 7 km fick räcka. När inspirationen inte är helt på topp, är en bekant ”just do it”-runda perfekt. Bekanta metrar är skönt då! Hellre det, än inga alls.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: