RSS

Salong Farfar

29 Jul

Nu har äntligen Carina gått in i en 4 veckors semesterperiod och jag kan njuta av Hennes sällskap under dessa veckor. i firade detta igår med att ta en sittning på John Scott’s (så klart). Med lite mat och några öl. Yummie. Lite lustigt det där. I måndags när jag var på bio och kollade in  så smet jag på O’Learys vid Centralen för att vänta  in Carina och passade på att ta en ö  där också. När jag satt där och sippade på min öl kunde jag konstatera att det var ett herrans liv och ganska stökigt (som det i och för sig ska vara på en pub) och jag fann inte den där avslappnade känslan. På John Scott’s i Partille är det inte så. Det är förvisso folk där med och lite musik i bakgrunden samt sport på storbildsskärmarna (undrar hur TV skrivs i plural obestämd form?). Där kopplar jag av på  ett helt annat sätt. För mig är det ett smultronställe, inte bara för ölen, utan mer för att kunna varva ner. Med andra ord hade vi en riktigt bra kväll där, igår och Carina fick en bra kick-off på sin semester.

Idag drog jag ner till stresspalatset Allum. Jag  har aldrig gillat det stället och går dit endast om det behövs och jag har ett ärende dit. Idag var det så. Min färd gick till Telenor-butiken, där jag hade för avsikt att förlänga mitt abonnemang och skaffa mig en ny lur, de hade en drive på detta. Jag var ute efter en Samsung Galaxy S7 Edge men det fanns inga kvar, vara en telefon med rosa färg, då fick det vara. Det kommer säkert fler tillfällen vid Black Friday och julrushen.

Väl hemma blev detta slappande i soffan ett tag. en stund senare kom Carina och frågade om jag kunde klippa Henne. Gulp! Hon ville bara toppa lite grann. Men eftersom Hon frågade så fanns det ju en portion av förtroende. Det var bara att anta utmaningen. Sagt och gjort. Hon parkerade på en pall och jag gjorde så gott jag kunde i denna frisörsdebut. Om jag får säga det själv, blev det ganska OK. Själv tyckte Carina att det blev lite väl kort (tycker inte jag) men Hon blev ändå ganska nöjd (i alla fall vad Hon sa). Så nu har jag fixat min första kund i Salong Farfar. Puhh!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: