RSS

På väg hem

12 Jun

Det är en sak jag avskyr utöver allt annat när jag är ute och reser. Det är hemresan. Och hör här. Det är alltid lika skönt att vara hemma när jag väl är innanför dörren. Ganska ologiskt, va? Men det är själva uppbrottet och hemresan hem jag avkyr. Ja, Ni fattar nog vad jag menar.

Det har varit riktigt fina dagar på Skallerup men samtidigt har det var en liten besk bismak i och med att jag har inte kunnat träna som det var tänkt med denna tripp. Fast jag får nog vara nöjd ändå. En ny plan har växt fram som jag nu skall spika efter mitt återbesök hos läkaren även jag inte har kunnat låta bli att planera lite grann. Jag klarar inte av att leva i ett tomrum. Jag måste ha ett mål att jobba mot, vilket jag nu har.

Imorgon börjar jag jobba igen. Urrrk! Jag är inte på långa vägar fri från min mentala trötthet men jag måste ändå överleva på ett eller annat sätt. Så är det bara. Däremot kommer jag att jobba hemifrån eftersom jag fortfarande skall hålla mig så stilla som möjligt för att ge bästa läkning. Detta sätter jag högre prioritet på.

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: